foto

Peter Plaugborg

  • nar. 12.4.1980 (37 let)
    Ølgod, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vinterbrødre
2015 Dcera čarodějky
Idealista
I dine hænder
Stroj
2013 Miraklet
Žena v kleci
2012 Viceværten
2010 Frihed på prøve
Submarino
2009 Bratrstvo
Velsignelsen
2008 Plamen a Citron
Uchazeč

TV seriály

2016 Bedre skilt end aldrig (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (6)
2013 Vláda (TV seriál)
Smrt jednoho... (S03E04)
2008 Album (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace