foto

Scott Michael Foster

  • nar. 4.3.1985 (34 let)
    Winfield, Illinois, USA

Biografie

Foster se narodil ve Winfield, Illinois. Později se přestěhoval do Texasu a vyrůstal v Highland Village, kde se na základní škole stal začal zajímat o hraní. Chodil do Briarhill Middle School, a později do Edward S. Marcus High School, kde začal s divadlem. V roce 2003 maturoval. Přihlásil se do Collin County Community College na jeden semestr - obor herectví. Brzy nechal studií a začal se zabývat profesionální kariérou.

Je jediný kluk v rodině - má dvě sestry. Známý je především ze seriálu GREEK, kde ztvárňuje postavu ulítlého kluka jménem Cappie. Také hraje na kytaru a zpívá - má svou hudební skupinu Siren's Eye, se kterou zrovna pracuje na prvním EP.

*El*

Herecká filmografie

Filmy

2019 In the Key of Love (TV film)
2018 Wake The Riderless Horses
2016 My Dead Boyfriend
2014 Hrůzná minulost 2
2010 Ashley's Ashes
2009 Teenage Dirtbag
2006 The Horrible Flowers

TV seriály

2019 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Yes, It's Really Us Singing: The Crazy Ex-Girlfriend Concert Special! (S04E18)
I'm In Love (S04E17)
I Have a Date Tonight (S04E16)
další epizody (10)
2018 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I'm Not the Person I Used to Be (S04E08)
I Will Help You (S04E07)
I See You (S04E06)
další epizody (14)
2017 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Getting Over Jeff (S03E07)
Josh is Irrelevant (S03E06)
I Never Want to See Josh Again (S03E05)
další epizody (12)
2015 Blood & Oil (TV seriál)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Clear Minds, Full Lives, Can't Eat! (S01E06)
I'll Sleep When I'm Dead (S01E04)
Blood Cancer Sex Carrots (S01E03)
další epizody (4)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Up Helly Aa (S01E09)
The 214s (S01E08)
Giant (S01E07)
další epizody (7)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Pád (S04E10)
další epizody (9)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2012 Řeka (TV seriál)
Row, Row, Row Your Boat (E08)
The Experiment (E07)
Doctor Emmet Cole (E06)
další epizody (5)
Californication (TV seriál)
V pekle zase není tak zle (S05E12)
Párty (S05E11)
Úchyláci a děvky (S05E10)
další epizody (10)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
Marcy (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Legacy (S04E10)
Agents for Change (S04E09)
Subclass Plagiostomi (S04E08)
další epizody (10)
2010 Famílie (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Greek (TV seriál)
All Children... Grow Up (S03E20)
The First Last (S03E19)
Camp Buy Me Love (S03E18)
další epizody (10)
2009 Greek (TV seriál)
Friend or Foe (S03E10)
The Wish-Pretzel (S03E09)
Fight the Power (S03E08)
další epizody (27)
2008 Greek (TV seriál)
Pledge Allegiance (S02E05)
Gays, Ghosts, and Gamma Rays (S02E04)
Let's Make a Deal (S02E03)
další epizody (17)
2007 Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Depth Perception (S01E09)
Separation Anxiety (S01E08)
další epizody (10)
Profesionálky (TV seriál)
Quarterlife (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)