foto

Radovan Síbrt

Biografie

Radovan Síbrt absolvoval dokumentární režii na FAMU. Spoluzakládal společnost Pink, která produkuje filmy, reklamy i charitativní kampaně. Jako režisér vzbudil pozornost snímky Domácí násilí (2007) nebo Manželství Roberta a Gábiny (2005). S kapelou The Tap Tap dlouhodobě spolupracuje při natáčení hudebních klipů.

MFDF Ji.hlava

Režijní filmografie

Filmy

2014 Gottland

Dokumentární

2019 Postiženi muzikou
2015 Česká fotka (TV seriál)
2012 O slušnosti (TV film)
Vězení umění
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Merojském ostrově (S12E30)
2010 Toytravel Story (studentský film)
2008 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Nairobi (S06E11)
Na cestě po Addu (S06E04)
Na cestě po Pembě (S04E31)
2007 Bambino di Praga (studentský film)
Domácí násilí ve filmovém ateliéru (studentský film)
2005 Burza předsudků (studentský film)
Manželství Roberta a Gábiny (studentský film)

TV pořady

2017 Malé lásky (TV pořad)
2015 Cena Jindřicha Chalupeckého 2015 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 The Tap Tap - Noha na kolejích (hudební videoklip)
2012 Xindl X: Zlato (hudební videoklip)
2011 The Tap Tap - Řiditel autobusu (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2014 Velvet Havel (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Gottland

Dokumentární

2019 Postiženi muzikou
2012 O slušnosti (TV film)
Vězení umění
2007 Domácí násilí ve filmovém ateliéru (studentský film)
2005 Manželství Roberta a Gábiny (studentský film)

TV pořady

2015 Cena Jindřicha Chalupeckého 2015 (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Druhé dějství (studentský film)

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)

Dokumentární

2007 Domácí násilí ve filmovém ateliéru (studentský film)
2005 Burza předsudků (studentský film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 Až přijde válka
2014 Dál nic

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Postiženi muzikou

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky