foto

Radovan Síbrt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Gottland
Velvet Havel (divadelní záznam)

Dokumentární

2015 Česká fotka (TV seriál)
2012 Na cestě po Merojském ostrově (TV film)
O slušnosti (TV film)
Vězení umění
2010 Toytravel Story (studentský film)
2008 Na cestě po Addu (TV film)
Na cestě po Nairobi (TV film)
Na cestě po Pembě (TV film)
2007 Bambino di Praga (studentský film)
Domácí násilí ve filmovém ateliéru (studentský film)
2005 Burza předsudků (studentský film)
Manželství Roberta a Gábiny (studentský film)

TV pořady

2015 Cena Jindřicha Chalupeckého 2015 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 The Tap Tap - Noha na kolejích (hudební videoklip)
2012 Xindl X - Zlato (hudební videoklip)
2011 The Tap Tap - Řiditel autobusu (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Gottland

Dokumentární

2012 O slušnosti (TV film)
Vězení umění
2007 Domácí násilí ve filmovém ateliéru (studentský film)
2005 Manželství Roberta a Gábiny (studentský film)

TV pořady

2015 Cena Jindřicha Chalupeckého 2015 (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Druhé dějství (studentský film)

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)

Dokumentární

2007 Domácí násilí ve filmovém ateliéru (studentský film)
2005 Burza předsudků (studentský film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2014 Dál nic

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace