foto

David H. Lawrence XVII

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Turnaround Jake
2011 Pizza Man
2010 Dokonalá mrtvola
2007 Pool Party
2004 Instinct vs. Reason

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Na útěku (S01E02)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Jeden jako druhý (S02E10)
Mentalista (TV seriál)
Rudý pták s černými křídly (S06E02)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Nemesis (S01E07)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a šéfování (S04E19)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Konec epochy (S04E19)
Umění klamu (S04E17)
Čerstvé rány (S04E14)
další epizody (4)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nedořešená (S06E03)
Ztraceni (TV seriál)
Co dělá Kate (S06E03)
LA X II (S06E02)
LA X I (S06E01)
2009 Leaving Bliss (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Prudké ochlazení (S03E20)
Odstíny šedi (S03E19)
další epizody (4)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Dualita (S03E13)
Zatmění 1/2 (S03E10)
Světlo zmírá (S03E06)
další epizody (5)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sex Trade (S04E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
19 svisle (1) (S09E09)

Dokumentární

2007 Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)

TV pořady

2009 The Web.Files (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace