foto

Kelly Murtagh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dokud nás vražda nerozdělí
2019 Čára
2017 Don't Come Around Here
2016 First Man on Mars
Love and She
Matky na tahu
2015 Všude dobře, doma peklo
2013 Lonely Boy
Me Without You
2012 Ghost Soldiers

TV seriály

2019 Hledání Aljašky (TV seriál)
Je tam krásně (E08)
Půjdeme všichni (E06)
Cloak & Dagger (TV seriál)
White Lines (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Zúčtování (S05E17)
2018 The First (TV seriál)
The Choice (E07)
Collisions (E06)
Where Life Is (E04)
The Purge (TV seriál)
A Nation Reborn (S01E10)
I Will Participate (S01E09)
The Giving Time is Here (S01E08)
Preacher (TV seriál)
Angelville (S03E01)
2017 Hot Date (TV seriál)
2016 Scream (TV seriál)
Vacancy (S02E03)
2012 Newsroom (TV seriál)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nejhorší noční můra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky