foto

Phil Leeds

  • nar. 6.4.1916
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.8.1998 (82 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ztracený a nalezený
1998 Krippendorfův kmen
1995 Jedna navíc
1994 Totální okno
1991 Bublifuk
Frankie a Johnny
Řekl, řekla...
Šťastné a veselé
1990 Duch
1989 Cat Chaser
Nepřátelé: Příběh lásky
1988 Osudové pláže
Saturday the 14th Strikes Back
1984 Frankenstein's Great Aunt Tillie
1983 Wings (TV film)
1981 History of the World: Part I
1979 Featherstone's Nest (TV film)
Murder by Natural Causes (TV film)
1976 Genius
Němý film
Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1972 Dig
1971 Doc
1968 Rosemary má děťátko

TV seriály

1998 The Closer (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Báječné časy (S01E23)
Jedenkrát za život (S01E15)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Vyplakané slzy (S01E05)
Nebezpečné situace (S01E02)
Fired Up (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
1996 Local Heroes (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Neočekávaná svatba (S02E11)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Double Rush (TV seriál)
Misery Loves Company (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jaký život (S02E04)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
The Powers That Be (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Charlie Hoover (TV seriál)
Sibs (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Singer & Sons (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1982 King's Crossing (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1980 Good Time Harry (TV seriál)
Sanford (TV seriál)
Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 New Kind of Family, A (TV seriál)
1978 In the Beginning (TV seriál)
1977 Rosetti and Ryan (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
All's Fair (TV seriál)
Ivan the Terrible (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Hot L Baltimore (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Lost Saucer (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace