Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1958 a v prázdninovém letovisku se poprvé setkají dvě dívky. Talentovaná dětská hvězdička C. C. Bloomová a stydlivá a přemýšlivá Hillary Whitneyová. Jedenáctileté dívenky uzavřou přátelství na život a na smrt a slíbí si, že si budou dopisovat. Celá léta se tak svěřují jedna druhé, píší si a prožívají spolu své radosti i zármutky. Uteče mnoho let a nyní již dospělá Hillary, úspěšná právnička, odjíždí do New Yorku, aby tady vyhledala C. C., která se živí zpěvem v pochybných barech. Staneme se svědky osudových zvratů v jejich životech, potkáme jejich milence a manžely, abychom nakonec zjistili, že i přes značné sociální rozdíly a postavení vydrželo pevné přátelství, zrozené mezi děvčátky kdesi v Atlantic City na konci 50. let, až do současnosti. (TV Nova)

(více)

Recenze (17)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, od filmu jsem očekávala daleko více než jsem nakonec dostala. Bette Midler se do role C.C. Bloom opravdu hodila a těžko bych si představovala jinou herečku, naopak Barbara Hershey mi prostě nepadla do noty, přišla mi až moc strohá, upjatá, jakoby se nechtěla uvolnit a nechtěla ukázat, co v sobě má, možná to bylo v rámci role, ale přišlo mi to až moc utažené za vlasy. Ale jejich síla přátelství je na celém filmu společně s hudbou to nejlepší. Je krásně sledovat jejich vývoj od náhodného setkání na pláži až po smrt jedné z nich, která mě velmi dojala. Ale občas mi to přišlo trošku moc přehrávané a na 4* to u mě prostě nemá, ale jsou to lepší 3*. ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Miestami sa mi to zdalo trochu "prehrávané" a asi by som ubral aspoň 20 minút zo stopáže, ale inak to bol pekný film o celoživotnom priateľstve. Čakal som viac tlačenia na pílu, čo sa týka nejakých plačlivých scén (čiže to je fajn) a bolo tu mnoho príjemných úsmevných momentov. No a skvelá bola hudba, tá bola fakt dojímavá. Ale na 4* ma to jednoducho dostatočne nevzalo, takže 3 s tým, že sú to dobré 3 hviezdičky. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama