foto

Corrado Invernizzi

  • nar. 1965
    Janov, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Le Rire de ma mère
2015 Ať žije nevěsta
Né Giulietta né Romeo
2014 Silent Mountain, The
S tváří anděla
2012 Fauves, Les (TV film)
Román o jednom masakru
2011 Zabijácké rekviem
2009 Zvítězit
2008 Zbytek noci
2007 Guido che sfidò le Brigate Rosse
2002 Alicino zrcadlo (TV film)
2001 Komisař Montalbano: Výlet do Tindari (TV film)
1999 Komisař Montalbano: Zloděj školních svačin (TV film)
1998 Albero delle pere, L'
1996 Uomo d'acqua dolce

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola čtvrtá (S01E04)
Pán času (TV seriál)
Extremis (S10E06)
2014 Marco Polo (TV seriál)
White Moon (S01E06)
Hashshashin (S01E05)
The Fourth Step (S01E04)
další epizody (4)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Nos funérailles (S03E02)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2007 Grand Star (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2002 Carabinieri (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Donna per amico, Una (TV seriál)
1997 La dottoressa Giò (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace