foto

Corrado Invernizzi

  • nar. 25.4.1965 (55 let)
    Genova, Liguria, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Io sono Mia
Le Mans '66
2017 Le Rire de ma mère
Per una rosa
2015 Ať žije nevěsta
Né Giulietta né Romeo
2014 S tváří anděla
The Silent Mountain
2012 Fauves, Les (TV film)
Román o jednom masakru
2011 Zabijácké rekviem
2009 Zvítězit
2008 Zbytek noci
2007 Guido che sfidò le Brigate Rosse
2002 Alicino zrcadlo (TV film)
1998 L'albero delle pere
1996 Uomo d'acqua dolce

TV seriály

2019 Jméno růže (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola čtvrtá (S01E04)
Pán času (TV seriál)
Extremis (S10E06)
2016 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Dernière danse (S04E04)
Asphyxie (S04E03)
2014 Marco Polo (TV seriál)
Bílý měsíc (S01E06)
Hašašín (S01E05)
Čtvrtý krok (S01E04)
další epizody (4)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Nos funérailles (S03E02)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2007 Grand Star (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2002 Carabinieri (TV seriál)
2001 Komisař Montalbano (TV seriál)
Výlet do Tindari (S03E01)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Komisař Montalbano (TV seriál)
Zloděj školních svačin (S01E01)
1998 Una donna per amico (TV seriál)
1997 La dottoressa Giò (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky