foto

Colm McCarthy

  • nar. 16.2.1973 (45 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Nejnadanější dívka
2012 Endeavour - Pilotní díl (TV film)
2010 Outcast
2009 Lovci (TV film)
2004 Baldy McBain (TV film)
2003 The Making of a Prodigy

TV seriály

2018 Krypton (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Black Museum (S04E06)
2014 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2013 Endeavour (TV seriál)
Domov (S01E04)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Tournament of Shadows (S01E06)
The Weight of One Man's Heart (S01E05)
Pán času (TV seriál)
Zvony svatého Jana (S07E07)
2010 The Deep (TV seriál)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Zákon o nástupnictví (S02E04)
Matová situace (S02E03)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S07E02)
Epizoda 1 (S07E01)
2007 Single-Handed (TV seriál)
2005 Footballers Wive$: Extra Time (TV seriál)
2004 Big Bow Wow, The (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace