foto

Jakub Rybárik

  • nar. 17.4.1986 (34 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sviňa
2019 Čarovný kamínek (TV film)
2017 Únos
2014 Láska na vlásku
2013 Zabuchnutí (studentský film)

TV seriály

2020 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Posledná otvorená kaviareň (E14)
2019 Bodka (TV seriál)
Únos (E02)
Delukse (TV seriál)
Madonna (E16)
Prorock (E14)
Konkurenti (E08)
další epizody (4)
2015 Tajné životy (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ vysmátého muže (S01E02)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Koniec sveta I. (S01E04)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Parazit (divadelní záznam)
2011 Mátohy (divadelní záznam)
2009 Statky zmätky (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky