foto

Jakub Rybárik

  • nar. 17.4.1986 (33 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sviňa
2019 Čarovný kamínek (TV film)
2017 Únos
2014 Láska na vlásku
2013 Parazit (divadelní záznam)
Zabuchnutí (studentský film)
2011 Mátohy (divadelní záznam)
2009 Statky zmätky (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Delukse (TV seriál)
Prorock (E12)
Konkurenti (E08)
Bazén pre Jutuba (E04)
2015 Tajné životy (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ vysmátého muže (S01E02)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Koniec sveta I. (S01E04)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky