foto

Daniel Žulčák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inak sa mám fajn (divadelní záznam)
2018 Hráči (divadelní záznam)
2017 Mechúrik-Koščúrik (divadelní záznam)
2016 Výkriky bez ozveny (divadelní záznam)
2014 Dvere (studentský film)
2013 Ráno (studentský film)
2012 Denis (studentský film)
DonT Stop
2011 Jantárová cesta (studentský film)

TV seriály

2018 Vlci (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (40)
2015 Kukučka (TV seriál)
2014 Divocí koně (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Pandorina skrinka (S02E06)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zamčeného kostela (S01E07)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Strapo - Nemý pláč (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace