foto

Daniel Žulčák

  • nar. 31.7.1988 (32 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cesta do nemožna
Čarovný kamínek (TV film)
Šťastný nový rok
2014 Dvere (studentský film)
2013 Ráno (studentský film)
2012 Denis (studentský film)
DonT Stop
2011 Jantárová cesta (studentský film)

TV seriály

2018 Vlci (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (40)
2015 Divocí koně (TV seriál)
Kukučka (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Pandorina skrinka (S02E06)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zamčeného kostela (S01E07)

Dokumentární

2019 Zrod divadla: 1984 (TV film)

Hudební videoklipy

2015 Strapo - Nemý pláč (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2019 Inak sa mám fajn (divadelní záznam)
2018 Hráči (divadelní záznam)
2017 Mechúrik-Koščúrik (divadelní záznam)
2016 Výkriky bez ozveny (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)