foto

Lukács Bicskey

  • nar. 11.5.1961
    Debrecín, Maďarsko
  • zem. 8.4.2015 (53 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Argo 2
2012 The Chronicler
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
2009 Felnőttfilm
Machotaildrop
Otcův pozemek
2007 Legenda o upírech
2006 Meč spravedlnosti
2005 Blondýn v maléru
Dohazovač
Nic víc než sex
2004 Argo
2002 Chacho Rom
Sniper 2 (TV film)
2001 Poslední agent
Sacra Corona
1998 Rytířem na hradě Camelot (TV film)
Taktický útok

TV seriály

2013 Drákula (TV seriál)
Kupčení s osudem (E03)
Munkaügyek (TV seriál)
Elátkozott hivatal (S02E21)
Borgiové (TV seriál)
Tvář smrti (S03E01)
2011 Hacktion (TV seriál)
Mindenki valaki más (S01E05)
Black box (S01E04)
Deamon a neten (S01E03)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Bűnösök és ártatlanok (S03E10)
Az éjszaka császára (S03E09)
Vihar előtt (S03E08)
další epizody (8)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (7)
2007 Született lúzer (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
1998 Barátok közt (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace