Reklama

Reklama

Dohazovač

  • Česko Svědek (více)

Obsahy(1)

James chystá svatbu se Sarah a požádal svého starého přítele ze studií Ollyho, aby mu šel za svědka. Olly je nabídkou moc potěšen, ale komplikace nastávají ve chvíli, kdy se zamiluje do nevěsty a té jeho náklonnost příliš nevadí. Na pomoc mu přispěchá kamarád z dětství Murray, který ženicha nenávidí a svatbu rád překazí. Ale je tohle všechno fér? Výčitky svědomí trápí Ollyho tolik, že se Sarah raději vzdává. Vše ale nabírá úplně opačný směr, kdy se ukáže, že James není takový svatoušek, jaký se na pohled jeví... Dostane se Olly do kostela včas, aby Sarah zachránil před životní omylem... a snad ji získat i pro sebe? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jamesi, vždyť ty jsi žádný film neviděl !!" - "Ale já jsem náhodou na konci Top Gunu brečel !!" ;) Ať se na mě James nezlobí, ale už jen za tohle, i kdyby nebyl - Jako že rozhodně je !! - nesympatický arogantní kokot a děvkař s přiblblým účesem, si zaslouží o snoubenku přijít, zvlášť když ta snoubenka vypadá jako rozkošná Amy Smart.. Silně koprodukční Dohazovač - Znovu bych rád vystrčil holou řit směrem k českému distributorovi, protože tohle je už opravdu překladatelská noční můra !! - rozhodně platí za velmi funkční a příjemný snímek, na němž vedle výborné ústřední dvojice Stuart Townsend, Amy Smart potěší také (skoro)britský humor i ta spousta odkazů.. Hodně solidní práce seriálového Stefana Schwartze.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +snad jen ten dramatický závěr mě nenechal chladným -ani jeden z herců mě nezaujal, děj je takový nijaký, ani jsem se nějak nesmál, nebavil/// Dohazovač mi trošku připoměl nedávno viděný film Mužská záložitost. Tento zmíněný film byl hodně bláznivý a taky dost trapný, ale dokázal ve mě vyvolat nějaké pocity a navíc tam perfektně hrála Julie Stiles. Zde jsem podobné naděje vkládal do Amy Smart. Bohužel nestalo se, nějak mě neokouzlila. No a samotný film mnou úplně prošuměl aniž by člověk postřehl nějaký náznak zábavy. Navíc jsem v tom měl docela zmatek./// Celkem 36%/// ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Slaboučká "komedie", na které jde hrozně vidět zoufale malý rozpočet. Jediné, co stojí za zmínku je Seth Green, ale i ten vás začne srát svým přehráváním a scénkou v kostele. Nesympatičtí herci, pošmourný Londýn a minimum originálních nápadů dělá ze "Svědka" absolutní průměrnou šeď, na kterou si už zítra ani nevzpomenete. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Vtipná romantická komedie. Velice působivá, a to především díky skvělému Sethu Greenovi, protože se do svojí komické rolie hodil naprosto výborně, ale nejen on si mě v tomto filmu získal. O mém hodnocení mě přesvědčil zoufalý pohled Stuarta Townsenda v metru - hrál to naprosto úžasně a přesvědčivě a mě ho bylo neskutečně líto, když jsem viděla s jakou láskou psal ten zamilovaný dopis a potom se sám osamotě smiřoval s tím, že je nejlepší se něčeho vzát pro to, aby člověk kterého miluje byl šťastný. Díky tomu o hvězdičku navíc. ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zase říkal co to bude za blbinu, kterou dnes večer budou dávat, ale jaké příjemné překvapení to pro mě bylo? Sice obehraný děj, kde od začátku do konce víte kdo se do koho zamiluje, jak to dopadne. Ale kupodivu to bylo velice zábavné a vtipné, což je pro veliké překvapení. Hodně tomu samozřejmě dodává velice ftipný Seth Green, který svými vtípky dává filmu šmrnc. Bejt tu 3,5 hvězdy dám to, takto 4 jsou moc a 3 je málo... přesto píšu *** hvězdy ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama