foto

Björn Gustafsson

  • nar. 19.2.1986 (33 let)
    Romelanda, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lyrro
Zrodila se Astrid
2015 Kung Fury
Špión
2013 Tina & Bettina - The Movie
2012 Kokpit
2011 Korunovační klenoty
2010 Klaun
2009 Kenny Begins
2008 Ach, ti dospělí!

TV seriály

2017 People of Earth (TV seriál)
Bee Kind (S02E07)
Aftermath (S02E06)
Always a Day Away (S02E04)
další epizody (6)
2016 People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Lost and Found (S01E09)
Last Day on Earth (S01E07)
další epizody (9)
2015 Other Space (TV seriál)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2012 Kontoret (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Flickan i jordkällaren (S03E02)
1991 Den goda viljan (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Robins (TV pořad)
1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace