foto

Mark Ryder

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Borgia (TV seriál) (2011)

    - Rodrigo Borgia (John Doman) se objevuje také jako hlavní záporná postava ve hře „Assassin´s Creed 2“. Lukrécie (Isolda Dychauk) a Cesare Borgiovi (Mark Ryder) se objevili společně s Rodrigem ve hře „Assassin´s Creed: Brotherhood“, ve které byl však hlavním záporným hrdinou Cesare. (t.mon)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sisters in Arms
2012 Good Vibrations

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
The Wickedness of the Wicked Shall Be Upon Himself (S01E04)
If Only the Fool Would Persist in His Folly (S01E03)
2016 Motiv (TV seriál)
Zahraniční vztahy (S04E08)
2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1506 (S03E13)
1505 (S03E12)
další epizody (14)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
Převzetí moci (S02E10)
další epizody (12)
2011 Borgia (TV seriál)
Vzestup hada (S01E12)
Boží monstrum (S01E11)
Zázraky (S01E10)
další epizody (12)
2003 Coming Up (TV seriál)

Dokumentární

2014 Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky