foto

Eva Sakálová

  • nar. 9.5.1985 (34 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Eva Sakálová je slovenská herečka a dabérka. Na Slovensku vystupuje v řadě divadelních představení, hlavně v bratislavských divadlech.

První větší role, kterou se dostala do diváckého povědomí, byla Lenka ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě (2007). Objevila se také v polském seriálu Ratownicy (2010). Tento seriál se natáčel ve slovenských Tatrách. Poté získala roli asistentky Marie, ze které se postupem času stává modelka v českém seriálu Dokonalý svět (2010). V roce 2012 získala jednu z hlavních rolí v televizním seriálu Dr. Dokonalý, střihla si zde zástupkyni ředitele nemocnice Vandu. Objevila se i ve slovenském komediálním dramatu Vojtěch (2015).

Michal "Poncho22" Štébl

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Show
2019 Uzly a pomeranče
Vier Saiten (TV film)
2015 Vojtěch
2012 7 dní hříchů
2011 Delta (studentský film)
2008 Malé oslavy
Veľký rešpekt

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Trpké vítězství (E07)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Výstup na vyhlídku (S01E03)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Opravdová divočina (E16)
Kde tikají hodiny (E15)
Osobní život (E14)
další epizody (16)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ červeného hada (S01E04)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (11)
2009 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Das Ende ist hässlich (E06)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Tančiareň (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce