foto

Adam Deacon

  • nar. 4.3.1983 (36 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Red Devil
2018 The Bromley Boys
The Intent 2: The Come Up
2016 To Dream
2014 Montana
2012 Comedown
Outside Bet
Payback Season
2011 Anuvahood
Everywhere and Nowhere
Jack Falls
2010 4.3.2.1
Bonded by Blood
Shank
2009 Gunrush (TV film)
2008 Dospělost
One of Those Days
West 10 LDN (TV film)
2007 Sugarhouse
2006 Kidulthood
Pustina
2004 Passer By (TV film)
Strange Little Girls
Wall of Silence (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
Střelci
1998 Bill's New Frock

TV seriály

2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
V čísle 9 (TV seriál)
Last Gasp (S01E04)
2009 Cena za lidskost (TV seriál)
Bad Moon Rising (S01E07)
Criminal Justice (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2008 Dead Set (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2006 Grownups (TV seriál)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
Dubplate Drama (TV seriál)
Ghost Squad, The (TV seriál)
Love Soup (TV seriál)
Sugar Rush (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2000 Coral Island, The (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

1998 Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Anuvahood

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Anuvahood

Fanoušci tvůrce