Reklama

Reklama

Bojovnice

Trailer 1

Obsahy(1)

Žoldnéřka O'Hara vede jednotku vojáků, jejímž úkolem je zachránit rukojmí držené v odlehlé části Afriky. Mise se však zvrtne a vojáci musí s místními rebely bojovat o život. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Že Megan Fox umí hrát pouze ve chvíli, kdy špulí zadek u kapoty auta, je věc známá. Tady nešpulí nic. Ale to je jedno, protože v tomto případě obstarává hlavní roli jiná dáma a to lvice. A musím říct, že i asylumáčtí krokosauři a dinokrokové jsou zvládnutí lépe, než tahle šelma. Vlastně jsem ani netušil, že je něco takového možné ještě pustit do světa a tvářit se přitom vážně. 10% za občasné kouzlo nechtěného. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si tu sexy scénu: Megan Fox hledící do kapoty v Transformers? Stejně bizarně na mě působí i tady. Člověk se na tu krásnou modelčinu tvář dívá a nevěří ani na vteřinu, že je automechanikem. A stejně tak nevěříte ani na vteřinu, že by mohla velet týmu NAVY SEALs na operaci kdesi v Africe. Většinu času na hrdiny útočí mafiáni nebo šelmy. CGI zvířata vypadají fakt příšerně. Scénář je neskutečně hloupý. A ty pokusy o cool hlášky: So which one of us bitches is gonna kill you? Haha, very funy. Vlastně to má své kouzlo dívat se, jak je to špatný. Guilty pleasure. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Béčkař M.J. Bassett natočil kombinaci válečného akčňáku se survival hororem a už v prvních minutách je všechno špatně. Megan Fox, jako akční badass je ultimátní castingový omyl a z mizerné akce se přechází do ještě horší hororové části, která nejen, že neděsí a nenapíná, ale spíše diváka rozesměje, což je špatně, jelikož se film po celou dobu tváří smrtelně vážně. Nic proti pitomým béčkům, ale musí dokázat zabavit. To Rogue neumí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak ten film rejžy mýho oblíbenýho Solomona Kanea není zrovna z nejpovedenějších.Obsazení Megan Fox mi nijak neva.Ovšem natočeno sterilně, s absolutně nepovedenou animé lvicí.A celej ten film je mi stejně fuk,jako kreténský(většinou) komenty strýčka babrala ze smrdutý Ostravy.Vidět se to dá, ale to je tak vše.40%. ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Ohavná CGI lvice zabija… zabíje… zabijákyně, schopná zhypnotizovat svou oběť, donutit jí odejít s ní do křoví a teprve tam ji naprosto bezhlučně zahlušit, nařezat jí kůži na souměrné kostičky (asi na pozdější opékání), jakož i zjevovat se v nejpředvídatelnějším místě a čase hrdinům v zádech, ale neschopná vlézt pod auto vs. PTSD terapeutická skupina tří nesnesitelných kravek a žoldnéřského kokotmanda složeného z hluboce citlivých, zásadových a morálních hoššanů a velitelky, jež je ve svém partu uvěřitelná zhruba stejně, jako by byl Dolph Lundgren v roli Nelsona Mandely. A to ještě není to nejhorší! Nevzpomínám si, že by v jakémkoliv z audiovizuálních zvěrstev mnou dosud zhlédnutých míra debility počínání jednotlivých postav dosahovala až takto neuvěřitelných hlubin – počítaje v to i první díl Premiéra Jaromíra Soukupa… ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama