foto

Gina Cromwell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Vzpomínky na Itálii - set dekoratér
2019 Panství Downton - set dekoratér
2018 Marie, královna skotská - set dekoratér
2003 Mladí návštěvníci (TV film) - set dekoratér
2001 Jiný život - set dekoratér
2000 Nikomu nevěř! - set dekoratér

TV seriály

2020 Bridgertonovi (TV seriál) - set dekoratér
Po bouři (E08) - set dekoratér
Propastná vzdálenost (E07) - set dekoratér
Šustot sukně (E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2017 Cizinka (TV seriál) - set dekoratér
První žena (S03E08) - set dekoratér
Do boje (S03E01) - set dekoratér
2016 Cizinka (TV seriál) - set dekoratér
Vážka v Jantaru (S02E13) - set dekoratér
Poslední příležitost (S02E12) - set dekoratér
Má je pomsta (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2015 Cizinka (TV seriál) - set dekoratér
Výkupné za lidskou duši (S01E16) - set dekoratér
Vězení Wentworth (S01E15) - set dekoratér
Pátrání (S01E14) - set dekoratér
další epizody (8)
2014 Cizinka (TV seriál) - set dekoratér
Z obou stran (S01E08) - set dekoratér
Svatba (S01E07) - set dekoratér
Velitel posádky (S01E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2013 Panství Downton (TV seriál) - set dekoratér
The London Season (S04E09) - set dekoratér
Epizoda 6 (S04E06) - set dekoratér
Epizoda 3 (S04E03) - set dekoratér
2012 Panství Downton (TV seriál) - set dekoratér
A Journey to the Highlands (S03E09) - set dekoratér
Epizoda 7 (S03E07) - set dekoratér
Epizoda 6 (S03E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2010 Panství Downton (TV seriál) - set dekoratér
Epizoda 7 (S01E07) - set dekoratér
Epizoda 6 (S01E06) - set dekoratér
Epizoda 5 (S01E05) - set dekoratér
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky