foto

Lily Loveless

  • nar. 16.4.1990 (28 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lily navštěvovala základní školu ve východním Londýně, na škole se dozvěděla o divadelním spolku pro mladé herce, kam se pouději přihlásila.

Lily si odbyla svůj herecký debut ve třetí a čtvrté sérii seriálu SKINS, kde hraje poměrně komplikovanou roli Naomi Campbell. Poté byla jako celé druhá generace herců vyměněna. V roce 2010 rovněž natočila pilotní díl trojdílného seriálu THORNE. Lily by se měla objevit v připravovaném filmu SKINS, který by měl spatřit světlo světa někdy v létě 2011.

Ve svém volném čase se Lily věnuje tancování. V rozhovoru pro britský hudební časopis NMA uvedla, že její oblíbené hudební skupiny jsou Arctic Monkeys a Red Hot Chili Peppers. Ze všech Londýnských fotbalových týmů má nejraději Arsenal.

Jiří "jjjura" Blaha

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fear of Water
Set the Thames on Fire
2013 The Crash (TV film)
2012 Candle to Water
2011 Sket
2010 Seven P.M.

TV seriály

2018 The Royals (TV seriál)
How Prodigal The Soul (S04E01)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
We Are the Garrison (S03E10)
Fool's Gold (S03E07)
2013 Skins (TV seriál)
Fire: Part 2 (S07E02)
Fire: Part 1 (S07E01)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2011 Bedlam (TV seriál)
Fades, The (TV seriál)
2010 Combat Kids (TV seriál)
Detektiv Thorne: Ospalá dívka (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Everyone (S04E08)
Effy (S04E07)
JJ (S04E06)
další epizody (7)
2009 Skins (TV seriál)
Finale (S03E10)
Katie and Emily (S03E09)
Effy (S03E08)
další epizody (10)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace