foto

Finn Carter

  • nar. 9.3.1960 (58 let)
    Greenville, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Halfway Decent
2001 Taking Back Our Town (TV film)
2000 Otcova muka (TV film)
1997 Chuť lásky (TV film)
1996 Duch minulosti
1992 Komando andělů
1990 Chvění
Dvanáctá vražda (TV film)
1989 Jak se dostat na vysokou
Konec snu (TV film)

TV seriály

2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Without Consent (S03E15)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Cizinky ve vlaku (S03E19)
2002 MDs (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Secret Service Guy (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Mother, May I? (S03E17)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Za oponou (S02E06)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Plus dítě rovná se dvě (S02E05)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
1990 Lifestories (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

1986 As the World Turns: 30th Anniversary (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace