foto

Jaroslav Matějka

  • nar. Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pinocchio
2015 Mrtvé duše (divadelní záznam)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2012 Definice lásky (TV film)
2009 Doprdelesvěta! (amatérský film)

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Sací koš (E08)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Nechala sestru zemřít (S01E15)

Host

TV pořady

2017 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace