foto

Jaroslav Matějka

  • nar. Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pinocchio
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2012 Definice lásky (TV film)
2009 Doprdelesvěta! (amatérský film)

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Sací koš (E08)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Nechala sestru zemřít (S01E15)

Divadelní záznam

2015 Mrtvé duše (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky