foto

Christine Kaufmann

  • nar. 11.1.1945
    Lengdorf, Štýrsko, Rakousko
  • zem. 28.3.2017 (72 let)
    Mnichov, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tom Sawyer & Huckleberry Finn
2013 Stille (TV film)
2008 Robin Pilcher: Cesta k lásce (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Aschenputtel - Für eine Handvoll Tauben (TV film)
2003 Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)
2002 Haider lebt - 1. April 2021
2000 Blutiger Ernst
1999 Snoopers
1998 Caipiranha - Vorsicht, bissiger Nachbar!
Höllische Nachbarn (TV film)
Schläfer, Die
1996 Flotter Dreier, Ein (TV film)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe sieht rot (TV film)
Vánoce s Willy Wuffem II (TV film)
1994 Birkenhof & Lerchenau (TV film)
Die Knickerbocker-Bande: Das sprechende Grab
1993 Das Double (TV film)
1989 Der Geschichtenerzähler
Je těžké být Bohem
1987 Hotel Bagdad
1983 Die Schaukel
Die wilden Fünfziger
Inflation im Paradies (TV film)
Pankow '95
Ziemlich weit weg
1982 Die Ausgesperrten (TV film)
1981 Den idiotů
Egon Schiele - Exzesse
Lili Marleen
Lola
1979 Der Durchdreher
1978 Das Männerquartett
Enigma rosso
1976 Ab morgen sind wir reich und ehrlich
Auf Biegen oder Brechen
Goldflocken
1974 Zum Abschied Chrysanthemen
1973 Immobilien (TV film)
Svět na drátě (TV film)
Willow Springs
1972 Smrt Marie Malibranové
1971 Gestrickte Spuren (TV film)
Vraždy v ulici Morgue
1969 Komm, süsser Tod
1964 Wild and Wonderful
1962 Konstantin Veliký
Neunzig Minuten nach Mitternacht
Taras Bulba
Válečník ze Sieny
Útěk z Východního Berlína
1961 Muž jménem La Rocca
Toller Hecht auf krummer Tour
Town Without Pity
Via Mala
1960 Der letzte Fussgänger
Ein Thron für Christine
Labbra rosse
Totò, Fabrizi a dnešní mládež
1959 Alle lieben Peter
Poslední dny Pompejí
První láska
Vacanze d'inverno
1958 Der veruntreute Himmel
Děvčata v uniformě
Sag ja, Mutti
1957 Die Winzerin von Langenlois
Witwer mit 5 Töchtern
1956 Herz schlägt für Erika, Ein
Stimme der Sehnsucht
1955 Wenn die Alpenrosen blüh'n
1954 Rosen-Resli
Schweigende Engel, Der
1953 Der Klosterjäger
Salto Mortale
Staatsanwältin Corda
1952 Im weißen Rößl

TV seriály

2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Millionenkatze (S03E06)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1992 Missione d'amore (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Die Insel (TV seriál)
Harald und Eddi (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
1975 Lockruf des Goldes (TV seriál)
1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
Histoires insolites (TV seriál)
1970 Wie ein Blitz (TV seriál)

Dokumentární

2011 Cesta ke slávě Tonyho Curtise
2008 Geliebte Ungeliebte - Christine Kaufmann (TV film)
Heimat - Deine Filme: Der Traum vom Paradies (TV film)
Romy Schneider - Eine Frau in drei Noten (TV film)
2005 Filmlegenden. Deutsch (TV film)
1965 Behind the Scenes with Blake Edwards' 'The Great Race'

TV pořady

2016 30 Jahre Harald & Eddi - ein verrücktes Paar (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
Seitenblicke (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace