foto

Daniel Krauss

  • nar. 12.2.1973 (46 let)
    Gießen, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blochin - Das letzte Kapitel (TV film)
2018 Familie Wöhler auf Mallorca (TV film)
Tatort - Tiere der Großstadt (TV film)
Tichá revoluce
2017 Tatort - Dein Name sei Harbinger (TV film)
Zmatkářky: Nevěsta řekla ne (TV film)
2016 Tatort – Wofür es sich zu leben lohnt (TV film)
Wir sind die Rosinskis (TV film)
2015 A já na to: Eh (studentský film)
Familienfest
Halbe Brüder
Tatort - Das Muli (TV film)
Tatort: Ätzend (TV film)
2014 Besuch im Wald
Die Vierte Gewalt
Tatort - Der Hammer (TV film)
Zerrumpelt Herz
2013 Woodcock (TV film)
2012 Dva životy
Offroad
Staub auf unseren Herzen
2010 Boxhagener Platz
Sněhová bouře (TV film)
2009 Beyond Remedy
Lacoma
Unter Verdacht - Tausend Augen (TV film)
2008 Goldene Nazivampir von Absam 2 - Das Geheimnis von Schloß Kottlitz, Der
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Der gestiefelte Kater - Catman Begins (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Schwarze Schafe
2005 Der Tod kommt krass
Kroky k nápravě světa
Ve jménu mrtvých (TV film)
2004 Pomsta živých smolařů
Saniyes Lust (TV film)
2003 Eiskalte Freunde (TV film)
Solo ohne Ende
2002 Baader
Erste Ehe (studentský film)
Storno
Wald, Der
2001 Hanna - Wo bist Du? (TV film)
1997 Tut mir leid wegen gestern (TV film)
1976 Keď zašumia biele brezy (TV film)

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Den blbec (S22E17)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Schachmatt (S02E02)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Web-Spion (S08E18)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Nichts ist, wie es scheint (S11E28)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Qualvolle Nähe (S10E37)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Geht's noch? (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Kaiserschmarrn AT
2010 Wo es weh tut
2002 Heimatfilm! (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Wir sind die Rosinskis (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Kaiserschmarrn AT

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky