foto

Shelley Morrison

  • nar. 26.10.1936 (82 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Foodfight!
2004 Příběh žraloka
1997 Jen blázni spěchají
1994 Cries from the Heart (TV film)
1991 Love, Lies and Murder (TV film)
1989 Oddíl z Beverly Hills
1985 Kids Don't Tell (TV film)
1983 Návrat Maxe Dugana
1978 Lassie: A New Beginning (TV film)
Rabbit Test
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
Night That Panicked America, The (TV film)
1974 Pět malých ďáblíků
The Girl Who Came Gift-Wrapped (TV film)
1973 Breezy
Zamilovaný advokát
1972 Man and Boy
Stand Up and Be Counted
1969 Mackennovo zlato
Three's a Crowd (TV film)
1968 How to Save a Marriage (And Ruin Your Life)
Three Guns for Texas
1967 Divorce American Style
1966 Castle of Evil

TV seriály

2018 Will a Grace (TV seriál) - a.z.
Who's Sorry Now? (S10E04) - a.z.
2006 Mistr Manny (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Will a Grace (TV seriál)
Finále 2/2 (S08E24)
Finále 1/2 (S08E23)
Co se vlastně stalo s Baby Gin? (S08E22)
další epizody (8)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Láska nebeská (S08E06)
Podzimní karneval (S08E05)
Karen a Will boří zdi (S08E02)
další epizody (10)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Střepy přinášejí štěstí (S07E12)
Klíčový klíč (S07E05)
Nový soused (S07E04)
další epizody (10)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Dobrodružství na lodi (S06E01)
Sbohem, Stane (S05E24)
Poslední vůle (S05E23)
další epizody (6)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Konec líbánek (S05E10)
Poněkud zvláštní svatba 2/2 (S05E09)
Poněkud zvláštní svatba 1/2 (S05E08)
další epizody (10)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Antirodinné svátky II. (S04E10)
Antirodinné svátky I. (S04E09)
Volební dilema (S04E08)
další epizody (10)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Rodičovství a pochybnosti (S03E03)
Tři v jednom bytě (S03E02)
Návrat z ostrovů (S03E01)
další epizody (8)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Čí je to vlastně matka? (S02E04)
Volby (S02E02)
Hádej, kdo nepřijde na večeři (S02E01)
další epizody (4)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Souboj Taylorů (S07E02)
1995 Courthouse (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Ve hře je všechno (S10E07)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 The Fanelli Boys (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Tourist Attraction (S01E13)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2008 50 Ways to Leave Your TV Lover (TV film)
2007 Your Mommy Kills Animals

Host

TV pořady

2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2004 Celebrity Blackjack (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace