foto

Frank De Vol

  • nar. 20.9.1911
    Moundsville, West Virginia, USA
  • zem. 27.9.1999 (88 let)
    Lafayette, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1982 Tales of the Apple Dumpling Gang (TV film)
Wild Women of Chastity Gulch, The (TV film)
1981 ...All the Marbles
1980 Herbie a poklad Inků
Strašidla z Buxley Hall (TV film)
1979 Rabín a zloděj
1978 The Millionaire (TV film)
1977 Choirboys, The
Herbie jede rallye
1976 Panache (TV film)
1975 Hey, I'm Alive! (TV film)
Muž z bronzu
Podivná spravedlnost
1974 Nejtěžší yard
1973 Female Artillery (TV film)
Key West (TV film)
Murdock's Gang (TV film)
Vládce severní dráhy
1972 Ulzanův nájezd
1971 Reluctant Heroes, The (TV film)
1969 Krakatoa, na východ od Jávy
Wrecking Crew, The
1968 Legenda o Lylah Clarové
What's So Bad About Feeling Good?
1967 Caprice
Hádej, kdo přijde na večeři
The Ballad Of Josie
The Happening
Tucet špinavců
1966 Loď se skleněným dnem
Trouble with Angels, The
Za řekou je Texas
1965 Dívka ze Západu
Let Fénixe
1964 Dobrý soused Sam
Send Me No Flowers
Sladká Charlotte
1963 For Love or Money
McLintock!
Nadšením bez sebe
Pod stromem věčného pokušení
1962 Boys' Night Out
Co se vlastně stalo s Baby Jane?
1961 Lover Come Back
1960 Murder, Inc.
1959 Noční rozhovor
1957 Johnny Trouble
Ride Back, The
1956 Pardners
Útok!
1955 Líbej mne až k smrti
Velký nůž
1954 World for Ransom

TV seriály

1981 The Brady Brides (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
1972 The Delphi Bureau (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1957 Date with the Angels (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1987 This Is Your Life (TV film)
1979 Rabín a zloděj
1976 W. C. Fields and Me
1967 The Big Mouth
1965 Very Special Favor, A
1962 Boys' Night Out
1961 The Parent Trap
1953 Frank DeVol and His Orchestra

TV seriály

1984 Charles in Charge (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Fernwood 2 Night (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Camp Runamuck (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Mickey (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1952 Life with Elizabeth (TV seriál)

TV pořady

1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace