foto

Percy Rodrigues

  • nar. 13.6.1918
    Montréal, Quebec, Kanada
  • zem. 6.9.2007 (89 let)
    Indio, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Perry Mason: Případ zlovolného ducha (TV film)
1986 Captain EO
1983 Dívka k pronajmutí (TV film)
Zděděný strach ze smrti
1981 Andělský prach (TV film)
Heavy Metal
Požehnání smrti
1980 Galaxina
1979 The Night Rider (TV film)
1977 Enigma (TV film)
Ring of Passion (TV film)
1976 Invisible Strangler
1975 Hugó, a víziló
Last Survivors, The (TV film)
The Lives of Jenny Dolan (TV film)
1974 Rhinoceros
The Legend of Hillbilly John
1973 Genesis II (TV film)
1972 Come Back, Charleston Blue
1971 Boy from Dead Man's Bayou, The (TV film)
Forgotten Man, The (TV film)
1970 Old Man Who Cried Wolf, The (TV film)
1968 Srdce je osamělý lovec
The Sweet Ride
1966 Velký Bill
1964 Carol for Another Christmas (TV film)
Trouble fête

TV seriály

1985 The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
The Duke (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
1973 Faraday and Company (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
The Starlost (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Silent Force, The (TV seriál)
Somerset (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace