foto

Paul Leyden

  • nar. 16.12.1972 (46 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Past na ženicha (TV film)

TV seriály

2007 Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 LAX (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Grief (S04E23)
1999 Farscape (TV seriál)
A Bug's Life (S01E18)
Kmen (TV seriál)
Pán šelem (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Modlitba lovce
2014 Come Back to Me

TV seriály

2016 StartUp (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E09)
2013 Cleaners (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Modlitba lovce

Režijní filmografie

Filmy

2014 Come Back to Me
2009 Sbohem, Sally

TV seriály

2013 Cleaners (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace