foto

Paul Leyden

  • nar. 16.12.1972 (47 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Modlitba lovce
2014 Come Back to Me

TV seriály

2016 StartUp (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E09)
2013 Cleaners (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Past na ženicha (TV film)

TV seriály

2015 Případy doktora Bleika (TV seriál)
This Time and This Place (S03E03)
2007 Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Hope and Mercy (S01E07)
2004 LAX (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Grief (S04E23)
1999 Farscape (TV seriál)
A Bug's Life (S01E18)
Kmen (TV seriál)
Pán šelem (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Modlitba lovce

Režijní filmografie

Filmy

2014 Come Back to Me
2009 Sbohem, Sally

TV seriály

2013 Cleaners (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky