foto

Miroslav Sabadin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balada o pilotovi (TV film)
2015 Rodinný film
2013 Hořící keř (TV film)
Pérák (studentský film)
2012 Čtyři slunce

TV seriály

2019 Skvrna (TV seriál)
Útok (E03)
Výprava (E02)
Pohřeb (E01)
2018 Co by kdyby? (TV seriál)
Fatální důvěra (E01)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Ministrova dcera (S01E07)
Na vodě (TV seriál)
Milej kluk (E02)
Na dně (E01)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Smrt novináře (S01E13)
Důvod k zabití (S01E12)

Divadelní záznam

2016 Cejch (divadelní záznam)