foto

Tim Minear

  • nar. 29.10.1963 (55 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Dokonalý útěk (TV film)
1990 Diggin' Up Business

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
New Beginnings (S02E11)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Help is Not Coming (S02E03)
Under Pressure (S02E01)
Ohnisko (S01E05)
další epizody (5)
American Horror Story (TV seriál)
Could It be... Satan? (S08E04)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Hororové stařeny (S01E06)
Více či méně (S01E04)
Nejdražší máma (S01E03)
další epizody (4)
American Horror Story (TV seriál)
Great Again (S07E11)
Don't Be Afraid of The Dark (S07E02)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Kapitola devátá (S06E09)
Kapitola druhá (S06E02)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Shozy a žebříky (S05E02)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Zrůdy za denního světla (S04E02)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Údy (S03E02)
Konec šílenství (S02E13)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Temná sestřenka (S02E07)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Zrození (S01E11)
Halloween 2/2 (S01E05)
Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Bydlení pro chudé (E04)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Na stopě (S02E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Výměna (S02E03)
Omega (S01E13)
Skutečný věřící (S01E06)
2007 Drive (TV seriál)
2005 The Inside (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Barrel Bear (E07)
Karma Chameleon (E02)
2003 Firefly (TV seriál)
Poslední zpráva (E12)
2002 Firefly (TV seriál)
Bez dechu (E08)
Loď duchů (E03)
Vlaková loupež (E02)
1999 Angel (TV seriál)
Rozum a cit (S01E06)
Strange World (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Vnitřní zrak (S05E16)
Kitsunegari (S05E08)
1997 Ghost Stories (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Zlá krev (TV seriál)
Hororové stařeny (S01E06)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Na stopě (S02E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Omega (S01E13)
2005 The Inside (TV seriál)
2003 Firefly (TV seriál)
Poslední zpráva (E12)
2002 Firefly (TV seriál)
Loď duchů (E03)
1999 Angel (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Angel (TV seriál)
Proroctví (S01E22)
Schůzka naslepo (S01E21)
Válečná zóna (S01E20)
další epizody (12)
1999 Angel (TV seriál)
Dary na rozloučenou (S01E10)
Hrdina (S01E09)
Nikdy na tebe nezapomenu (S01E08)
další epizody (10)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (18)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Merry Ex-Mas (S02E10)
Hen Begins (S02E09)
Buck, Actually (S02E08)
další epizody (20)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Karma Chameleon (E02)

Dokumentární

2003 'Angel': Season 2 Overview
'Angel': Season One

Host

TV pořady

2013 The Writers' Room (TV pořad)
2008 Write Environment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace