foto

Simone Kirby

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Artemis Fowl
The Hole in the Ground
2018 Mother's Day (TV film)
2017 England Is Mine
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
The Flag
The Truth Commissioner (TV film)
2014 Jimmyho tančírna
X Moor
2011 Hon na čarodějnice
2005 Hamlet

TV seriály

2018 Dark Heart (TV seriál)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
The Maggie's Redress (E01)
2015 Clean Break (TV seriál)
2014 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 1 (S02E01)
2005 Pure Mule (TV seriál)

Dokumentární

2016 Poznámky o slepotě

TV pořady

2014 Festivalové minúty ARTFILM (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace