foto

Simone Kirby

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Artemis Fowl
Dating Amber
2019 Calm with Horses
The Hole in the Ground
2018 Frida Think
Mother's Day (TV film)
2017 England Is Mine
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
The Flag
The Truth Commissioner (TV film)
2014 Jimmyho tančírna
X Moor
2011 Hon na čarodějnice
2005 Hamlet

TV seriály

2019 Resistance (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2016 Dark Heart (TV seriál)
Houdini and Doyle (TV seriál)
The Maggie's Redress (E01)
2015 Clean Break (TV seriál)
2014 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 1 (S02E01)
2005 Pure Mule (TV seriál)

Dokumentární

2016 Poznámky o slepotě

Host

TV pořady

2014 Festivalové minúty ARTFILM (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky