foto

Simone Kirby

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ready Player One
2017 England Is Mine
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
The Truth Commissioner (TV film)
2014 Jimmyho tančírna
X Moor
2011 Hon na čarodějnice
2005 Hamlet

TV seriály

2015 Clean Break (TV seriál)
2014 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Episode #2.5 (S02E05)
Episode #2.4 (S02E04)
Episode #2.1 (S02E01)
2005 Pure Mule (TV seriál)

Dokumentární

2016 Poznámky o slepotě

TV pořady

2014 Festivalové minúty ARTFILM (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace