foto

Elisabeth Sladen

  • nar. 1.2.1946
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.4.2011 (65 let)
    Southall, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pán času: Konec času - 2. část (TV film)
The Sarah Jane Adventures: From Raxacoricofallapatorius with Love
2006 Dobrodružství Sarah Jane: Invaze Baneů (TV film)
1995 Downtime
1993 Doctor Who: Dimensions in Time (TV film)
1986 Alice in Wonderland (TV film)
1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
1981 K-9 and Company: A Girl's Best Friend (TV film)
1980 Silver Dream Racer
1965 Ferry Cross the Mersey

TV seriály

2011 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
The Man Who Never Was: Part 2 (S05E06)
The Man Who Never Was: Part 1 (S05E05)
The Curse of Clyde Langer: Part 2 (S05E04)
další epizody (6)
2010 SJA: Alien Files (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 2. část (S04E12)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 1. část (S04E11)
Ztraceni v čase - 2. část (S04E10)
další epizody (12)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Dar - 2. část (S03E12)
Dar - 1. část (S03E11)
Pomsta Mony Lisy - 2. část (S03E10)
další epizody (12)
2008 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Nepřítel Bejnů - 2. část (S02E12)
Nepřítel Bejnů - 1. část (S02E11)
Pokušení Sarah Jane Smithové - 2. část (S02E10)
další epizody (12)
Pán času (TV seriál)
Konec cesty (S04E13)
Ukradená Země (S04E12)
Odboč vlevo (S04E11)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Ztracený chlapec - 2. část (S01E10)
Ztracený chlapec - 1. část (S01E09)
Co se stalo se Sarah Jane? - 2. část (S01E08)
další epizody (10)
2006 Pán času (TV seriál)
Setkání spolužáků (S02E03)
1995 Faith in the Future (TV seriál)
1994 Men of the World (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Take My Wife... (TV seriál)
1978 Send in the Girls (TV seriál)
1976 Doctor Who (TV seriál)
The Seeds of Doom: Part 6 (S13E26)
The Seeds of Doom: Part 5 (S13E25)
The Seeds of Doom: Part 4 (S13E24)
další epizody (6)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
My Sarah Jane: A Tribute to Elisabeth Sladen - a.z.
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace