foto

Joachim Rafaelsen

  • nar. 31.1.1975 (42 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Je třeba zabít Zakariassena
Lovci hlav
2010 Happy, Happy
2008 Detektiv Varg Veum: Padlí andělé
2007 Dům bláznů
2006 Synové
2004 Havaj, Oslo
2002 Dina
Glasskår
2001 Elling
1990 Trosečníci

TV seriály

2017 Valkyrien (TV seriál)
2014 Struggle for Life (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2009 Harry & Charles (TV seriál)
2003 Sejer - Elskede Poona (TV seriál)
Sejer - Svarte sekunder (TV seriál)
2002 Lekestue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace