foto

Jiří Kocman

  • nar. 3.9.1989 (31 let)
    Praha, Československo

Biografie

Narodil se 3. září 1989 v Praze. Vystudoval hudebně dramatický obor na Pražské konzervatoři. Zahrál si v netradiční inscenaci Moliérovy komedie Škola pro ženy na scéně Strašnického divadla v Praze, kde se objevil i v dalším představení konzervatoře, v Körnerově Písečné kose. Bylo možné ho vidět též v Nowrově dramatu Noc bláznů na Malé scéně Divadla ABC. Ve filmu se představil jako Pažout v oblíbené pohádce Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko. Z dabérských zkušeností bylo nejvýznamnější
namluvení Rona Weasleye v Harry Potterovi.

Zdroj: HBO

Herecká filmografie

Filmy

2019 Figurant
2018 Miss Hanoi
2015 Wilsonov
2014 Hany
2013 Bez doteku
L. H. (studentský film)
2012 Adriana (amatérský film)
DonT Stop
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

TV seriály

2020 Po hlavě (TV seriál)
Zkusit se má všechno (E08)
Specialisté (TV seriál)
Muž bez paměti (S05E01)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Dlužíte mi smrt (S04E02)
2018 Specialisté (TV seriál)
Jakub a detektivové (S02E18)
2014 Škoda lásky (TV seriál)
Divná Bára (S02E04)

Dokumentární

2012 Film o filmu: Don´t Stop

Host

TV pořady

2015 Zlatá mládež (TV pořad)