foto

David Henrie

  • nar. 11.7.1989 (27 let)
    Mission Viejo, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem David Clayton Henrie se narodil 11. července 1989 v Mission Viejo v Kalifornii Lindě a Jimovi Henrie a od dvou let vyrůstal ve Phoenixu v Arizoně. David byl vychován jako římský katolík a podle svých slov pochází z velké italské rodiny. Je vášnivý hokejový fanoušek a v současnosti si ho i velmi rád zahraje.

David už v pěti letech podepsal smlouvu se SAG Agency ve Phoenixu a v deseti letech se on a jeho rodina přestěhovali do Hollywoodu na doporučení ředitele regionálního obchodního filmování ve Scottsdale, který si myslel, že David má na to, aby se stal hercem. Zlom přišel v jeho třinácti letech, kdy dostal roli Peteyho Pitta v sitcomu THE PITTS. Poté dostal roli ve filmu kanálu Hallmark OŽIVLÉ MRTVOLY, po které byl přizván k hraní v dalším Hallmark filmu VRAŽDA V HOLLYWOODU.

Davida velmi proslavila role Larryho v sitcomu THAT'S SO RAVEN nebo role syna Teda Mosbyho v sitcomu JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU, ale hlavně role Justina Russo v seriálu KOUZELNÍCI Z WAVERLY.

Monika "Rambutan" Chládková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Max & Me
2016 Kartonový boxer
2015 Dreamer, The
Little Boy
Policajt ze sámošky 2
2014 1000 to 1
2013 Machři 2
2009 Kouzelníci z Waverly - Film (TV film)
Táta v trapu (TV film)
The Alyson Stoner Project
Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2004 Vražda v Hollywoodu (TV film)
2003 Oživlá monstra (TV film)
Prázdniny v Arizoně

TV seriály

2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Podzim rozchodů (S08E05)
Chcete být kmotrem? (S08E04)
Kouzelnický kodex 1/2 (S07E23)
další epizody (6)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Parťákrodiče (S07E11)
Návrat Nemravné dýně (S07E08)
Holá pravda (S07E02)
další epizody (7)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Teorie o mořské panně (S06E11)
Prokleté Díkůvzdání (S06E10)
Bobři a matika (S06E09)
další epizody (11)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poslední cigareta v životě (S05E11)
Složité období (S05E07)
Základy Robin (S05E03)
další epizody (4)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Naháč (S04E09)
Prokletý ostrov (S04E05)
Známe se? (S04E01)
další epizody (8)
Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nervy (S03E10)
Zvykání na zlozvyk (S03E08)
Pověčisodvod (S03E07)
další epizody (8)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Kde jsme to byli? (S02E01)
2005 Dr. House (TV seriál)
Prokletý (S01E13)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Limuzína (S01E11)
Břicho plné krocana (S01E09)
Souboj (S01E08)
další epizody (10)
2004 D.A., The (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
Method & Red (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Pitts, The (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
The Mullets (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)

TV pořady

2011 Friends for Change Games (TV pořad)
2010 The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace