foto

James Taylor

  • nar. 12.3.1948 (70 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Komici
1971 Dvouproudá asfaltka

TV seriály

2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Hrdinný kosmonaut Homer (S05E15)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2016 Carole King (TV film)
2012 A Musicares Tribute to Paul McCartney (koncert)
2011 The Love We Make
Troubadours
2010 More to Live For
2009 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
Rock and Roll Hall of Fame Live: Sweet Emotion (koncert)
2004 National Anthem: Inside the Vote for Change Concert Tour (TV film)
2000 Ali-Frazier I: One Nation... Divisible (TV film)
1998 Motown 40: The Music Is Forever (TV film)
1995 Antologie Beatles (TV seriál) - a.z.
1985 American Masters (TV seriál)
1984 In Our Hands
1980 No Nukes

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2008 Stand Up to Cancer (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 CMT Crossroads (TV pořad)
Rutles 2: Can't Buy Me Lunch, The (TV pořad)
1999 ABC 2000: The Millennium (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Sunday Night (TV pořad)
This Morning (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1970 Disco 2 (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace