foto

Adrian R'Mante

  • nar. 3.2.1978 (42 let)
    Tampa, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Twice The Dream
2018 Chicken Girls: The Movie
2011 Lásky v resortu
Underground
2004 Straight-Jacket
2003 Truth and Dare
2002 Simone
The Diplomat
2001 All or Nothing
2000 Artie

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Day I Met The Devil (S02E11)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Mraky se vždycky vrátí (S07E13)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Černý vítr (S06E14)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pád člověka (S09E19)
Smaženka a svěženka (S09E13)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Hlubina (S04E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S06E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zákon přitažlivosti (S07E15)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stavba na zabití: část 2 (S07E02)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Sirotek (S04E12)
JAG (TV seriál)
Dvě města (S10E19)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
2003 Frasier (TV seriál)
A je to venku, doktore (S11E03)
2002 Madison Heights (TV seriál)
2000 Battery Park (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Bůh ohně (S03E16)
1996 Moesha (TV seriál)

Dokumentární

2001 Beach Diaries (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky