foto

Gisela Salcher

  • nar. 14.5.1969 (50 let)
    Waidhofen an der Ybbs, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Die Faust (TV film)
2016 Winwin
2013 Abgebrannt (studentský film)
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Místo činu: Spálené naděje (TV film)
2012 Annamaria
2011 Michael
Můj nejlepší nepřítel
2010 Die Spätzünder (TV film)
Seine Mutter und ich (TV film)
2008 Lunchbreak
2006 Glaubenskriege (studentský film)
2004 Antares

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2006 Kupetzky (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)

Dokumentární

2019 Universum History: Victoria - Geheimnisse einer Jahrhundertqueen (TV film)
2014 Cesta k válce: Konec říše (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky