foto

Gisela Salcher

  • nar. 14.5.1969 (51 let)
    Waidhofen an der Ybbs, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Winwin
2013 Abgebrannt (studentský film)
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
2012 Annamaria
2011 Michael
Můj nejlepší nepřítel
2010 Die Spätzünder (TV film)
Seine Mutter und ich (TV film)
2008 Lunchbreak
2006 Glaubenskriege (studentský film)
2004 Antares

TV seriály

2018 Expert na zločin (TV seriál)
Dům duchů (S01E04)
CopStories (TV seriál)
Aufblattelt (S04E04)
Místo činu (TV seriál)
Tatort - Die Faust (S49E03)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Familie Schweiger (S13E04)
2013 Místo činu (TV seriál)
Spálené naděje (S44E25)
2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Zimmer 312 (S08E08)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Marvin Jäger (S03E05)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Macht Borgen Sorgen? (S01E05)
2006 Kupetzky (TV seriál)

Dokumentární

2019 Universum History: Victoria - Geheimnisse einer Jahrhundertqueen (TV film)
2014 Cesta k válce: Konec říše (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky