foto

Barbara Schulz

  • nar. 25.5.1972 (47 let)
    Bordeaux, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 À cause des filles ..?
2017 Baby Phone
2016 Baisers cachés (TV film)
Nadia (TV film)
2014 Chůvička
La vie à l'envers (TV film)
Láska jako blázen
2010 Osudná láska (TV film)
Paul et ses femmes (TV film)
2009 Celle que j'aime
Erreur de la banque en votre faveur
2008 Domácnost naruby
Muž a jeho pes
Seule (TV film)
2007 Dům
Voltaire et l'affaire Calas (TV film)
2006 Jean-Philippe
2005 Une vie (TV film)
2004 Cortex
Homme qui venait d'ailleurs, L' (TV film)
Je m'indiffère
Les textiles
San Antonio
2003 Livraison à domicile
Příběh lásky (TV film)
Rien que du bonheur
Toutes les filles sont folles
2002 20, avenue Parmentier
Ces jours heureux
Corto Maltese: La ballade de la mer salée (TV film)
Corto Maltese: La cour secrète des Arcanes
Mladý Casanova (TV film)
2001 Inconnue du Val-Perdu, L' (TV film)
Un aller simple
2000 Enfant de la honte, L' (TV film)
1999 Dia da Caça, O
Hygiène de l'assassin
La Dilettante
Rembrandt
Sapajou contre Sapajou (TV film)
1998 Femme d'un seul homme, La (TV film)
La famille Sapajou - le retour (TV film)
1997 La Famille Sapajou (TV film)
Nés quelque part (TV film)
Sapho (TV film)
1996 Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)
1995 Facteur VIII (TV film)
Francouzský polibek
1994 B comme Bolo (TV film)
Grande petite
L'Irrésolu
L'histoire du garçon qui voulait qu'on l'embrasse
1993 Coup de jeune

TV seriály

2018 Ben (TV seriál)
Espoirs Brisés : Deuxième partie (E06)
Espoirs Brisés : Première partie (E05)
Les Enfants perdus : Deuxième partie (E04)
další epizody (6)
2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Černá listina (TV seriál)
The Courier (No. 85) (S01E05)
2011 Pan Am (TV seriál)
One Coin in a Fountain (E05)
2009 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
S.O.S., mères en détresse (S02E02)
2004 Colette, une femme libre (TV seriál)
Kaamelott (TV seriál)
1995 Modrá země (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zavražděná snoubenka (S04E04)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Velké vlny (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Vivement la télé (TV pořad)
2006 Chez F.O.G. (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace