foto

Katie Findlay

  • nar. 28.8.1990 (30 let)
    Windsor, Ontario, Kanada

Biografie

Narodila sa 28. augusta 1990 v kanadskom meste Windsor, v provincii Ontario. V súčasnosti žije na západnom pobreží mesta Vancouver. Má čínske, portugalské, anglické a škótske korene. Od mala tancovala balet (približne 12 rokov), ale musela skončiť kvôli zraneniu chrbta. Zaujímajú ju dejiny umenia, spev, komiksy a ako bývalá baletka má výhodu v joge.

Najznámejšia je pre svoju úlohu Rosie Larsen v americkom krimi seriáli The Killing. Svoju prvú rolu stvárnila v sci-fi seriáli Fringe. Hrala tiež Emily v televíznom filme Tangled. Hosťovala v niektorých seriáloch, ako napríklad Endgame a SGU Stargate Universe. V roku 2012 bola obsadená do roly Maggie Landers v teenagerskom seriáli The Carrie Diaries.

Katarína "Kacenka616" Barkáčová

Herecká filmografie

Filmy

2019 Straight Up
2016 Most, díl 2. (TV film)
2015 Jem and the Holograms
Most, díl 1. (TV film)
The Dark Stranger
2014 Probudím se zase včera
2013 Filosofové
2011 Rodina v ohrožení
2010 Tangled (TV film)

TV seriály

2020 Nancy Drew (TV seriál)
The Clue in the Captain’s Painting (S01E18)
The Girl in the Locket (S01E17)
The Phantom of Bonny Scot (S01E11)
2019 Nancy Drew (TV seriál)
The Path of Shadows (S01E08)
The Mystery of Blackwood Lodge (S01E06)
The Case of the Wayward Spirit (S01E05)
další epizody (4)
2017 Lost Generation (TV seriál)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Blood (S03E10)
Cake (S03E09)
Dolphin (S03E08)
další epizody (9)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
Homecoming (S01E10)
Vražedná práva (TV seriál) - a.z.
Past! (S02E12) - a.z.
Nenávidí nás (S02E11) - a.z.
2015 Vražedná práva (TV seriál) - herec, a.z.
Dvě mouchy jedním Millstonem (S02E06) - a.z.
Tohle je Bonnie (S02E05) - a.z.
Je čas jít dál (S02E01)
další epizody (9)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Zabij mě, zabij mě, zabij mě (S01E09)
Je ženatý (S01E08)
Zasloužil si zemřít (S01E07)
další epizody (9)
The Carrie Diaries (TV seriál)
Run to You (S02E13)
This Is the Time (S02E12)
Hungry Like the Wolf (S02E11)
další epizody (4)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
The Second Time Around (S02E08)
I Heard a Rumor (S02E07)
The Safety Dance (S02E06)
další epizody (18)
2012 Continuum (TV seriál)
A Test of Time (S01E05)
Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
72 hodin (S02E10)
další epizody (4)
2011 Endgame (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Pohřešovaný (S01E11)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
další epizody (9)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Epilog (S02E18)
Společný důvod (S02E17)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Muž z druhé strany (S02E19)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn verze 2.0 (S05E08)