foto

Phyllis Smith

  • nar. 10.7.1951 (69 let)
    Lemay, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rileyino první rande?
V hlavě
2011 Alvin a Chipmunkové 3
Máslo
Zkažená úča
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
2005 40 let panic

TV seriály

2019 OA (TV seriál)
Chapter 8: Overview (S02E08)
Chapter 6: Mirror Mirror (S02E06)
Chapter 3: Magic Mirror (S02E03)
další epizody (4)
2016 OA (TV seriál)
Chapter 8: Invisible Self (S01E08)
Chapter 7: Empire of Light (S01E07)
Chapter 6: Forking Paths (S01E06)
další epizody (8)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Díra po dřezu (S06E06)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
Twas the Night Before Christmas... Or Twas It? (E10)
The Tryst (E05)
Pilot (E01)
Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
A.A.R.M. (S09E22)
Livin' the Dream (S09E21)
další epizody (14)
2012 Kancl (TV seriál)
Dwight Christmas (S09E09)
The Target (S09E08)
The Whale (S09E07)
další epizody (23)
2011 Kancl (TV seriál)
Christmas Wishes (S08E10)
Mrs. California (S08E09)
Gettysburg (S08E08)
další epizody (23)
2010 Kancl (TV seriál)
Classy Christmas (S07E11)
China (S07E10)
WUPHF.com (S07E09)
další epizody (24)
2009 Kancl (TV seriál)
Secret Santa (S06E13)
Scott's Tots (S06E12)
Shareholder Meeting (S06E11)
další epizody (29)
2008 The Office: The Outburst (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Moroccan Christmas (S05E10)
The Surplus (S05E09)
Frame Toby (S05E08)
další epizody (16)
2007 Kancl (TV seriál)
Proces (S04E08)
Trosečník (S04E07)
Válka o zaměstnance (S04E06)
další epizody (19)
2006 The Office: Accountants (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
další epizody (22)
2005 Kancl (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E10)
Nezvaný host (S02E09)
Hodnocení (S02E08)
další epizody (16)
Arrested Development (TV seriál)
The Immaculate Election (S02E14)

Dokumentární

2012 Casting By
2005 Infanity (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Some Good News (TV pořad)
2010 Film Fiend (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky