Reklama

Reklama

OA - Série 2 (2019) (série)


Chapter 6: Mirror Mirror (S02E06)

(epizoda)

VOD (1)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria sa striktne delí na epizódy s hlavnými postavami a paralelnou dejovou líniou s bývalými poslucháčmi OA. No a osobne by som sa bez tých druhých obišiel, našťastie boli dosiaľ iba dve. Ak vám ale viac sedí civilnosť a určitý nádych atmosféry Stranger Things v OA, tak možno ide pre vás o príjemné osvieženie. Dúfam, že sa obe línie nakoniec pretnú a druhá sezóna tak bude silným celkom, ktorý nebude pôsobiť ako zmes dvoch odlišných autorských prístupov. No a ako bonus tu máme Riza Ahmeda, takmer som neveril vlastným očiam, keď sa tu objavil. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvl, když už tomu člověk začne zvedat hodnocení, tak to zase totálně poku*ví zas*aným opičím tanečkem nebo spíš předpářecí choreografií dementů. Naprosto zbytečný díl. Jako první tři. Na co potřebujete vidět, že jeli k moři stanovat. Že se tam jeden z nich zabil. Že se druhý oholil... Šílené! Silně pochybuji o duševním zdraví těch, co toto vyzdvihávají. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nnnuda. Čo sa tam vlastne udialo! Nič. Tancovali, ale bez účinku. Jeden z nich sa sebecky zabil v "najvhodnejší" čas. Už nemohol chvíľu vydržať? Asi chcel umreť na pláži. ()

Reklama

Reklama