foto

Nico Cortez

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
2016 Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2000 Útok vetřelců (TV film)

TV seriály

2013 Policajti z L. A. (TV seriál)
Under the Big Top (S05E04)
2012 Dexter (TV seriál)
Systému navzdory (S07E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Ve skutečnosti (S05E02)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Tenkrát na táboře (S04E18)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nezvěstní (S10E10)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a líbánky (S03E14)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
2005 Alias (TV seriál)
Prorok Pět (S05E01)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Manhattan, AZ (TV seriál)
1997 Beetleborgs Metallix (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace