foto

Nico Cortez

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
2016 Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2000 Útok vetřelců (TV film)

TV seriály

2012 Dexter (TV seriál)
Systému navzdory (S07E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Ve skutečnosti (S05E02)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Tenkrát na táboře (S04E18)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nezvěstní (S10E10)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a líbánky (S03E14)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Manhattan, AZ (TV seriál)
18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1997 Beetleborgs Metallix (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace