foto

Julie Judd

  • nar. Caen, Basse-Normandie, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Colombine (TV film)
2016 Jackie
2015 House of Time
La Mort d'Auguste (TV film)
2014 Fever
2010 Belleville-Tokyo
Diamants de la victoire, Les (TV film)
2009 Taková malá lež (TV film)
2008 Adrien (TV film)
2007 Dům
Les Murs porteurs
Nesahejte na sekeru (Vévodkyně z Langeais)
2006 Jen žádnou paniku (TV film)
2005 Ombre d'un crime, L' (TV film)
Parlez-moi d'amour (TV film)
2004 Au secours, j'ai 30 ans !
Hlava v oblacích
Petite Fadette, La (TV film)
2003 Hrbáč Lagardere (TV film)
Livraison à domicile
Mauvais rêve
Retour aux sources (TV film)
Une place parmi les vivants
1998 Telle mère, telle fille (TV film)
1997 Mireille et Vincent (TV film)

TV seriály

2014 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Odessa (S03E03)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Le Réveil (S01E01)
2012 Enquêtes réservées (TV seriál)
La mort n'oublie personne (S05E02)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Captive (S03E10)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Sauveteurs (S05E05)
2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
Clara Shellerová (TV seriál)
La porte de la tour bancale (S02E06)
Le mystère du catogan (S02E05)
Des chrysanthèmes pour Bernard (S02E04)
další epizody (6)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Le plus beau jour de leur vie (S01E07)
2004 Žena zákona (TV seriál)
Femmes d'occasion (S09E02)
2003 Le tuteur (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Monos, Les (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Marie Fransson (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky