Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátník Ludovic Chambercy má po otci převzít vedení rodinného podniku, populárního obchodního domu Les Galeries Chambercy. Jenže Ludovic až doposud před svým okolím, včetně rodičů a snoubenky, úspěšně skrýval, že má fobii ze zodpovědnosti. Po několika zhrouceních vyvolaných vidinou jednání s obchodními partnery začne navštěvovat terapeutické kurzy pro neurotiky. Ve skupince výstředních individuí Ludovic poznává dívku Margaux, která nemá ráda, když se jí kdokoli dotýká. Jakou podobu bude mít láska, která mezi nimi vzplane, a jak se hrdina vypořádá s výzvou nových možností, jež se před ním otevírají? Decentní švýcarsko francouzská komedie o neuroticích se svým postavám nevysmívá, nýbrž čerpá humor ze způsobu ztvárnění překážek, které před ně klade každodenní existence. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

meave 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia s náznakom seriózneho podtónu. Mám rada európsku jednoduchosť bez čipiek a bez pátosu. Dokonca aj bez prekvapení a s vopred jasným záverom. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený herec, ale co s tím, když hraje v nevtipné komedii? Nebo to snad bylo rozvleklé melodrama? Snad by se to dalo brát jako osvětový film, aby se lidé dozvěděli, jaké fobie můžou být a jaké problémy to přináší... /1. 12. 2010/ ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Francouzská kinematografie je pro mě už dlouhá léta bezkonkurenční evropská jednička (možná s USA i světová) .. je to jediná filmová velmoc na celém světě, u které jsem v jejím díle schopen akceptovat fakt, kdy se přítelkyně, nebo dokonce manželka, zapomene s jiným mužem a dotyčný paroháč se jí potom ještě omluví, že ji ublížil .. u nikoho jiného tuto situaci nespolknu .. ale francouzský šarm dokáže i na celuloidovém pásu úplné divy .. vrozená smyslnost, elegance a krása, je vlastní velké většině něžného pohlaví ve filmové branži této krajiny .. á la France !!! … ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

5/10 - Přehlídka magorů s nejrůznějšími fóbiemi, která v některých chvílích pobaví, ale nijak neohromí. Frédérica mam kvůli Taxi rád, ale tato role se Emilovi rozhodně nemůže rovnat. Na druhou stranu je to jen lehká komedie od pro mě neznámého švýcarského režiséra a že bych se nudil to se taky říct nedá. Průměr čistej jak voda v Alpách...=) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Frédéric Diefenthal je herec, který mi v hlavě zakotvil se sérií Taxi, která mě dost bavila a dodnes na ní hrozně rád vzpomínám. Už to mě teda nakopávalo se na tuhle komedii podívat. Výsledek ale nedopadl zrovna dvakrát dobře. Vtipná není, zajímavá taky ne. A to, že je určená pro televize, to jí taky nijak neomilostňuje. Komedie, která mě nebaví a nezasměju se u ní pro mě není komedie a Frédéric pro mě asi navždy zůstane jen tím policajtem z Marseille. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama