foto

Milan Kymlička

  • nar. 15.5.1936
    Louny, Československo
  • zem. 9.10.2008 (72 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Smutek paní Šnajderové
2004 Folle embellie
2003 Malovaný děti (TV film)
Mazaný Filip
2001 Tajná pevnost
2000 Mrazivý strach
Two Thousand and None
1999 Kayla
Návrat domů
Návrat ztraceného ráje
Requiem for Murder
Revenge
1998 Dead End
Malí muži
Ztracený svět
1997 Pomsta ženy v černém
Tanec na Měsíci
1996 Sci-fízl
1995 Margaret's Museum
V'la l'cinéma ou le roman de Charles Pathé (TV film)
1994 Pošťák
Ukradené štěstí
Vie d'un héros, La
1993 Florida, La
Metusalem
Smrtící únik (TV film)
Soused
1992 Change of Heart
Jasnovidec
Real Story of Happy Birthday to You, The
Sestry dvojčata
1991 Assassin jouait du trombone, L'
1990 Amityville: Dům hrůzy
Falling Over Backwards
Oceán za třetím lesem
1989 Babar hrdinou
Umývání mozků
1986 Dave Thomas: The Incredible Time Travels of Henry Osgood (TV film)
1972 Wedding in White
1971 Reincarnate, The
1970 Last Act of Martin Weston, The
1967 Rohatá princezna
1966 Krtek a raketa
1964 O čtverečce a trojúhelníčkovi

TV seriály

2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1998 Little Men (TV seriál)
1997 Lassie (TV seriál)
The Adventures of Paddington Bear (TV seriál)
1994 Aventures dans le Grand Nord (TV seriál)
1992 Fievelův americký ocásek (TV seriál)
1991 Rupert (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Muž, který věděl příliš málo (S04E18)
Drahý Watsone (S04E16)
Pod vlivem alkoholu (S04E12)
další epizody (5)
1988 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
V mlze (S04E01)

Dokumentární

2004 The Question of God: Sigmund Freud & C.S. Lewis (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Karel Ančerl - opožděný portrét (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace