foto

Jeff Burton

  • nar. 1925
  • zem. 18.1.1988

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Street Sisters
1973 Coffy
The President's Plane Is Missing (TV film)
Šílený terorista
1972 Manhunter, The (TV film)
1969 Sweet Charity
1968 Planeta opic
1967 Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
1966 Madame X
1965 Git!
1964 Great Gettin' Up Mornin' (TV film)

TV seriály

2005 One Tree Hill (TV seriál)
I'm Wide Awake, It's Morning (S02E19)
1973 Roll Out (TV seriál)
1972 The Snoop Sisters (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky