foto

Marcel Forgáč

  • nar. 12.8.1971 (47 let)
    Kežmarok, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Slávnostný koncert k 10. výročiu vstupu SR do schengenského priestoru (koncert) - mod.
2001 Expedícia Sibír

TV pořady

2018 OTO 18. ročník (TV pořad)
Veľký balík (TV pořad) - mod.
2017 Všechno, co mám rád (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
Športovec roka 2017 (TV pořad) - mod.
2016 Hádej můj věk (TV pořad)
Tenkrát na Západě (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 6 (TV pořad)
Športovec roka 2016 (TV pořad)
2015 Inkognito (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 5 (TV pořad)
2014 15 min. KUCHAŘ (TV pořad)
Športovec roka 2014 (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad) - mod.
2011 Kto hovorí pravdu? (TV pořad)
Legendy popu (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace