foto

Otmar Mácha

  • nar. 2.10.1922
    Ostrava, Československo
  • zem. 14.12.2006 (84 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 O pyšném panovníkovi (TV film)
Stín (TV film)
1997 Ptačí král (TV film)
1993 Květuška a její zahrádka (TV film)
1992 Klíček ke štěstí (TV film)
Váhy (TV film)
1991 Panenka s porcelánovou hlavičkou (TV film)
Rudá Divuše (TV film)
1990 Život po životě sira T.
1989 Evropa tančila valčík
Klaním se, měsíci (TV film)
Všechny krásy života (TV film)
1987 Hádání s Hadovkou (TV film)
O lesním království (TV film)
1986 Lokis (TV film)
Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce (TV film)
1985 Když hraje klarinet (TV film)
Lyžař v parném léte (TV film)
Veronika
1984 Anynka a čert (TV film)
Komediant
Oldřich a Božena
Tlustý pradědeček (TV film)
1983 Anulka a pan Pětiočko (TV film)
Co poudala bába Futéř (TV film)
Hodina splněných přání (TV film)
Nuž, brány dokořán již otevřete...! (TV film)
O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle (TV film)
Perníkový dědek (TV film)
Putování Jana Amose
1982 Doktorská pohádka (TV film)
Jasnovidec (TV film)
Vyhnanství (TV film)
Šimona (TV film)
1981 O stříbrném a zlatém vajíčku (TV film)
Pohádka o mokrosuchém štěstí (TV film)
Velké přání
1980 A nebojíš se, princezničko? (TV film)
Královská hra (TV film)
Loupežnická pohádka (TV film)
Meluzína (TV film)
Můj nezdolný lev (TV film)
Pastýřská pohádka (TV film)
Sestřičky růží (TV film)
1979 Bílá kočička (TV film)
Matka (TV film)
Nositelé zeměkoule (TV film)
O chudém královstvíčku (TV film)
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (TV film)
O zakleté princezně (TV film)
Zmizení herce Bendy (TV film)
1978 Medaile za všední dny (TV film)
1977 Dary hadího krále (TV film)
Děd, otec a syn (TV film)
Kremelský orloj (TV film)
Smrt paprsku (TV film)
Vo Brikitě (TV film)
1976 Birlibán (TV film)
Když vyjí vlci (TV film)
Povídky Svatopluka Čecha (TV film)
Skleník (TV film)
Zlaté pometlo (TV film)
1975 Pasáček Jirka (TV film)
Spodní proud (TV film)
1974 Lesní ženka (TV film)
Lásky hra osudná (TV film)
Píšťalka pro dva (TV film)
1973 Josefina (TV film)
Sněhurka (TV film)
Trávnička (TV film)
1972 Divoké labutě (TV film)
Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly (TV film)
Kamenný kvítek (TV film)
Královna Černá růže (TV film)
Modrý koberec (TV film)
1971 Jeden za všechny (TV film)
Krkonošské hromování (TV film)
1963 Polapená nevěra (TV film)

TV seriály

1981 Okres na severu (TV seriál)
Setkání (E13)
Řeka (E12)
Nebezpečí (E11)
další epizody (13)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
Setkání (E13)
Loupež (E12)
Odchod (E11)
další epizody (13)
1974 Uzlík a Mazlík (TV seriál)

Dokumentární

1982 Kněžna Ludmila (TV film)
1957 Karel Klíč - vynálezce hlubotisku
1955 Koroptví hnízda
Koroptví kraj
1954 Kachní farmy
1953 Petr Brandl - malíř světla v době temna
Vosička Aphelinus Mali
1952 Den v mateřské škole
Proměny energie
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace