foto

Jessica Brown Findlay

  • nar. 14.9.1989 (30 let)
    Cookham, Hrabství Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Jessica Brown Findlay se narodila 14. září 1989 v anglickém hrabství Berkshire. Brzy se začala zajímat o balet, učila se na the National Youth Ballet a The Associates of the Royal Ballet. V 15 letech zažila první větší úspěch, když byla přizvána na letní sezónu do Royal Opera House. Vystudovala Furze Platt Senior School v Maidenhead.

Její první role byla pouze nenápadná, hrála dívku v posteli, v seriálu MAN ON A MOTORCYCLE, následovala role Rachel v seriálu MISFITS. Dále se objevila jako Lady Sybil Crawley v DOWNTON ABBEY, který se natáčí od roku 2010, v současnosti se na televizních obrazovkách ve Spojeném království objeví v 3. řadě tohoto úspěšného seriálu. Dalším seriálem, kde se objevuje, je BLACK MIRROR, zde má opět menší roli. Jejím prvním filmem se stal, v roce 2011 natočený, ALBATROSS.

Jan95

Herecká filmografie

Filmy

2020 Everything Carries Me to You
2018 Hamlet (divadelní záznam)
The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
2017 England Is Mine
Příšerákovi
2016 This Beautiful Fantastic
2015 Viktor Frankenstein
2014 Klub výtržníků
Ukolébavka
Zimní příběh
2012 Labyrint (TV film)
2011 Albatros
2009 Man on a Motorcycle

TV seriály

2018 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 The Outcast (TV seriál)
2014 Hospoda Jamajka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (4)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)

Dokumentární

2011 Panství Downton: Pohled do zákulisí (TV film)

Hudební videoklipy

2009 Razorlight: Hostage of Love (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 There's Something About Movies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(36)